De Cultureel Ondernemer

De meeste creatievelingen zijn niet graag bezig met zaken als marketing, verkoop, positionering, communicatie, ’branding’, of wel ‘het zaken doen’. Toch is dat een zeer belangrijk onderdeel van je onderneming.


Als kunstenaar/muzikant/creatieveling ben jij je eigen product. Om succesvol te zijn moet jij je product en merk sterk neer kunnen zetten en goed kunnen verkopen. In deze veranderende maatschappij kan je steeds minder terugvallen op subsidies. Werken aan je onderneming en je ondernemers-skills zijn nu belangrijker dan ooit! 

  • Wil jij als cultureel of creatief ondernemer, ook meer tijd, overzicht, hogere productiviteit en meer verdienen?
  • Wil je meer succes met je creatieve idee?
  • Meer geld verdienen met minder inspanning zodat jij je volledig op je talent kan richten?
  • Wil jij zonder subsidie datgene doen waar jij goed in bent?

Met zijn enorme praktische en down to earth aanpak geeft Collin in zijn coachingsgesprekken direct toepasbare adviezen die structuur bieden in het creatieve vak. In korte tijd weet hij de vinger op de juiste plek te leggen en de belangrijkste aandachtspunten binnen je onderneming bloot te leggen. Naast het inzicht in de grote lijnen reikt Collin ook praktische tools aan die direct inzetbaar zijn en helpen je meteen al resultaat te boeken. Met zijn door de jaren heen opgebouwde kennis in de muzikale sector is hij in staat zakelijke marketing naadloos te verweven met het creatieve vak. Collin is een zeer prettige gesprekspartner om mee te sparen en inzicht te bieden om jouw artistieke vaardigheden te kunnen vermarkten.

Sebastiaan Spijker van Ikwilookeenvideoclip.nl