Wil jij als cultureel/creatief ondernemer meer succes, meer vrije tijd en meer geld verdienen?

Als cultureel/creatief ondernemer ben jij je eigen product. Om succesvol te zijn moet jij je product en merk sterk neer kunnen zetten en goed kunnen verkopen. In deze veranderende maatschappij is het werken aan je onderneming en je ondernemersskills belangrijker dan ooit!


Veel culturele ondernemers vinden het echter lastig om het succesvol runnen van een onderneming te vertalen naar het creatieve vlak. Ons creatieve brein werkt anders dan die van de meeste ondernemers. En dat brengt mooie kunst voort, maar dikwijls ook lastige bedrijfsvoering. Creatieve ondernemers bevinden zich altijd in een spanningsveld tussen het creatieve en het zakelijke.


Ik heb die ‘code gekraakt’ en mijn weg gevonden in dat spanningsveld. Ik kan jou hiermee helpen, zodat jij ook een succesvolle balans vindt tussen artistiek en zakelijk ondernemen.

Over mij

Ik ben muzikant, producer, tourmanager, ondernemerscoach en eigenaar/directeur van Novae Popschool, een moderne muziekschool met meerdere vestigingen in Nederland.


Op mijn 22ste startte ik mijn eerste bedrijf, en heb sindsdien meerdere bedrijven opgezet. In de afgelopen 20 jaar ondernemerschap heb ik door vallen en opstaan geleerd wat belangrijk is en wat niet.


Door mijzelf continu te pushen om mijzelf te ontwikkelen als persoon en ondernemer is het mij gelukt om uit de ‘rat-race’ te breken en in vrijheid te kunnen ondernemen.

Wil jij weten:

  • hoe ik ‘de code heb gekraakt’?
  • Hoe ik uit die ‘rat-race’ ben gestapt?
  • Hoe mijn ervaringen jou en je business kunnen helpen?
  • Want to ‘pick my brain’?

Dan is mijn Inspiratielunch iets voor jou!

Tijdens een Inspiratielunch gaan we samen in een sessie van 1,5 uur in gesprek over jou en je bedrijf. Jij vraagt mij het hemd van het lijf en geef ik mijn visie op jouw bedrijf, je businessmodel, je marketingmodel en je ondernemerskarakter. Je krijgt inspirerende adviezen en tips waarmee je direct aan de slag kan. 


Je ontvangt van te voren een vragenlijst om in te vullen, zodat we de algemene zaken niet hoeven te bespreken, maar direct de diepte in kunnen gaan.


Je investering voor deze Inspiratielunch is € 350,- excl. BTW.

Ikwilookeenvideoclip.nl

Met zijn enorme praktische en down to earth aanpak geeft Collin in zijn coachingsgesprekken direct toepasbare adviezen die structuur bieden in het creatieve vak. In korte tijd weet hij de vinger op de juiste plek te leggen en de belangrijkste aandachtspunten binnen je onderneming bloot te leggen. 


Naast het inzicht in de grote lijnen reikt Collin ook praktische tools aan die direct inzetbaar zijn en helpen je meteen al resultaat te boeken. Met zijn door de jaren heen opgebouwde kennis in de muzikale sector is hij in staat zakelijke marketing naadloos te verweven met het creatieve vak. 


Collin is een zeer prettige gesprekspartner om mee te sparren en inzicht te bieden om jouw artistieke vaardigheden te kunnen vermarkten.